Toegangskaarten boeken


VANWEGE DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE DEUREN TE SLUITEN T/M 9 FEBRUARI 2021

Wij hopen u weer welkom te heten vanaf woensdag 10 februari 2021 in ons museum/VVV agentschap. U kunt ons bereiken per mail op info@museumelburg.nl de telefoon beantwoorden wij niet tijdens de sluiting.


I.v.m. het waarborgen van het houden van voldoende afstand, raden wij u aan van tevoren een tijdslot te reserveren waarop u naar binnen mag om teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Oók wanneer u de Museumkaart heeft. Op deze pagina kunt u uw entreekaartjes kopen én het tijdslot reserveren – hierdoor is er ook zo min mogelijk handcontact aan de balie op het moment dat u op bezoek komt. Er zijn 6 plekken per kwartier te reserveren. Mocht u met een huishouden van meer dan 6 personen zijn dan kunt u de overige personen op een volgend tijdsblok reserveren.

 

Gaat u de Escaperoute spelen vermeld dit dan even in de opmerkingen. Zo weten wij dat het tijdsblok dat u aanwezig bent verlengd wordt in verband met de duur van deze spellen.

 

 

*** Mondkapjes zijn in Museum Elburg voor iedereen verplicht. Dit om medewerkers, vrijwilligers en bezoekers te beschermen ***


Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 - 17.00 uur.                            Binnen deze dagen en tijden kunt u hieronder een reservering maken.

Entreeprijzen:

Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang

Jeugd en volwassenen vanaf 13 jaar: € 7,-

Museumkaarthouders en donateurs van het museum: gratis toegang (wel reserveren a.u.b. via boekingssysteem)

Escaperoute € 10,-

 

Break-in-Box t/m 28 november GRATIS