Basisonderwijs

Voor het basisonderwijs zijn er verschillende ‘kant-en-klare’ museumprojecten beschikbaar. Dit is echter slechts een selectie van de mogelijkheden die wij uw school kunnen bieden. Op verzoek is het ook mogelijk om door maatwerk een passend programma voor uw school samen te stellen (zie voorbeeld). Ook kunt u schoolbreed een project plannen van een week. Hier worden alle groepen bij betrokken. Als afsluiting van zo’n week is er een presentatie waarbij alle ouders aanwezig kunnen zijn.


Groep 1/2

Kunstenaar in de klas

Groep 3/4

Vroeger en Nu

Groep 4

Musa de museumpop

Groep 5/6

Leef het Kloosterleven

Groep 7/8

Het geheim van de stadKosten

De projecten kosten € 75,- voor een schoolgroep tot 21 leerlingen, dit is inclusief de toegang tot het museum en gebruik van het materiaal. Boven de 21 leerlingen vragen wij een bedrag van € 3,50 per leerling.

De prijs van de stadswandeling met gids is € 2,50 per kind (begeleiders gratis) en € 20,- per gids. Een gids is voor een groep van 15 tot 20 personen.

 

Voor inlichtingen kunt u bellen met Museum Elburg, bereikbaar onder telefoonnummer 0525-681341. Wilt u een activiteit boeken raden wij aan tijdig contact op te nemen met de afdeling educatie, Dirma Speldekamp