Vacatures vrijwilligers educatie

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen denken en mee willen helpen in ons educatie programma. We hebben de vacatures hieronder uiteengezet. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Alles gaat in overleg met elkaar en we proberen elkaar zoveel mogelijk te helpen, zodat het niet alleen voor de kinderen heel leuk wordt maar ook voor het team! De tijd die het in beslag neemt varieert van 1 tot 5 uur per maand. 


- vrijwilliger scholenprogramma's uitvoerend
Dit houdt in dat u meedraait in de bestaande scholenprogramma's voor de basisschool. U leert bij ons de achtergrond informatie en hoe u de inhoud van het programma kunt overbrengen op de kinderen.
Mocht u wel van een beetje toneel houden, we hebben ook enkele rollen te verdelen bij deze programma's.


- Vrijwilliger Scholenprogramma's organisatie

Vindt u het een uitdaging om mee te werken aan de organisatie van programma's, zowel voor de basisschoolleerlingen als voor middelbaar onderwijs, kom dan eens praten of een vrijwilligers rol in de organisatie van educatie iets voor u kan zijn. 

 

- Inrichting kindertentoonstellingen
Bent u meer praktisch ingesteld en vindt u het leuk om mee te denken en te helpen om de tentoonstellingen voor kinderen in te richten, dan nodig ik u van harte uit om een mailtje te sturen om kennis te maken.

Lijkt het je leuk en wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@museumelburg.nl t.a.v. Annebet.
Stuur hierbij je gegevens en vermeld ook welke vrijwilligers vacature je het meeste aanspreekt, dan nemen wij contact op.

 

 

Educatieaanbod voor Primair- en Voortgezetonderwijs

De medewerkers van Museum Elburg vinden het belangrijk dat mensen op jonge leeftijd in aanraking komen met hun culturele erfgoed. Uitgangspunt voor het lesprogramma voor het onderwijs is dat leerlingen een prettige ervaring

overhouden aan hun museumbezoek en bezoek aan de stad Elburg. Alle educatieve programma’s die het museum aanbiedt, sluiten aan bij de kerndoelen van het basis- en voortgezet onderwijs.