Uitnodiging voor de Vrienden van het museum

Op woensdagmiddag 24 april zijn de leden van de Vereniging Vrienden van het Museum Elburg van harte welkom voor een lezing/ rondleiding door Wouter Berns, onze huidige exposant. 

 

Tijdens deze middag krijgen de leden van onze vereniging een privérondleiding en ontvangst. Daar horen uiteraard ook een hapje en een drankje bij.

 

Bovendien kunnende leden van onze vereniging een gesigneerd boek aanschaffen met € 5 korting. (€ 34,95, i.p.v. € 39,95. Wouter signeert deze middag namelijk zijn boek. 

 

Om te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen i.v.m. de catering, zouden we het fijn vinden als de leden zich opgeven. ( elsvandel@hotmail.com)
Woendag 24 april, inloop 14.30 uur start 15.00 uur

Vrienden van het museum

Benieuwd welk voordeel je krijgt op de eerst komende activiteit? Klik hier


Vrienden Voordeel

op het nieuwe boek van Wouter Berns


Bij de opening van de expositie wordt er ook een prachtig boek uitgegeven.
Vrienden van Museum Elburg krijgen €5,00 korting op de verkoopprijs en betalen in plaats van €39,95 slechts €34,95!


De Vereniging Vrienden is in 1986 opgericht en heeft als voornaamste doelstelling het ondersteunen van de activiteiten van het museum en bewerkstelligen en uitbreiden van de museale collectie.  Verder hoort het bevorderen van de belangstelling voor het museum tot de doelstelling.  Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst.  Vooral wanneer het gaat om publieksbegeleiding en het begeleiden van educatieve projecten voor scholen, heeft het museum de hulp van vrijwilligers hard nodig.  Dit kan in de vorm van een lidmaatschap van De Vereniging Vrienden van Museum Elburg.  De contributie bedraagt €12,50 per jaar en kan worden voldaan door storting of overschrijving op Rekeningnummer : NL16 RABO 0166 8021 31 t.n.v. Vereniging Vrienden van het Museum Elburg.  Als lid van de Vereniging vrienden heeft u het hele jaar gratis toegang tot het museum, de tentoonstellingen, de Vischpoort en kazematten.  Voorts biedt het lidmaatschap u de mogelijkheid deel te nemen aan museale cursussen, lezingen en excursies naar andere musea of historische objecten. Benieuwd naar onze activiteiten? Vier keer per jaar wordt het 'Kloosterkwartier' uitgebracht.

 


Wilt u meteen lid worden? Of heeft u vragen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.