· 

Pietenhuis geopend | 23 11 2019

Ben je ook zo nieuwsgierig naar het Pietenhuis?! Kom kijken op zaterdag 23 november tussen 13.00 en 16.00 uur. Speel het levend ganzenbord met allerlei opdrachten over Sinterklaas of zijn pieten. Alle kinderen zijn welkom en ouders kunnen hun kind voor een uurtje afzetten om zelf nog even een boodschapje te gaan doen in de stad.

 

Onder begeleiding lopen ze in groepjes van zes kinderen door het Pietenhuis en spelen levend ganzenbord. Er kunnen maximaal 30 kinderen per uur mee doen. Voor de kinderen die moeten wachten is er een leuke kleurplaat die gekleurd kan worden.

 

Locatie: Museum/VVV Elburg

Toegang: Glazen deur tussen Jufferenstraat 6 en 8

Wanneer: Zaterdag 23 november 2019

Tijd: tussen 13.00 - 16.00 uur

Kosten: 2 euro per kind

Leeftijd: vanaf 4 jaar (tot 5 jaar onder begeleiding)

 

Beantwoord jij alle vragen over Sinterklaas en zijn pieten goed?! Kun jij sjoelen, chocoladeletters husselen, pepernoten tellen, pakjes gooien, Amerigo’s staart prikken en goed verschillen zoeken? Dan ben je in het Pietenhuis aan het goede adres!

Reactie schrijven

Commentaren: 0