Jouw stem is geld waard!

Beste websitebezoeker,

 

Vereniging Vrienden van het Museum Elburg speelt een grote rol in het reilen en zeilen van Museum Elburg. Veel leden van de Vereniging Vrienden zijn ook als vrijwilliger actief en de Vereniging organiseert zelf ook activiteiten in het museum en voor de leden. Die activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van het museum. Samen maken we  Museum Elburg een mooier, spannender en diverser museum.  

Een stem op de Vereniging Vrienden van het Museum Elburg is dus een stem op een levendig museum waar mooie tentoonstellingen en activiteiten worden georganiseerd!

 

Als je lid bent van de Rabobank, kun je op de Vrienden Vereniging van het museum stemmen. Met jouw stem krijgt de Vereniging een deel van de winst van de Rabobank!

 

Ben je nog geen lid van de Rabobank, dan kun je met de volgende link lid worden: https://www.rabo-clubsupport.nl/noord-veluwe/lid-worden. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Bij een en of rekening mag er dus door beide rekeninghouders gestemd worden. 

Stemmen is mogelijk van 27 september tot en met 11 oktober 2019. Stemmen kan hier

 

Alvast Bedankt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0