Openluchtrestaurant voor de Voedselbank van Elburg en Oldebroek

 

Van 6 t/m 8 juli is er een openluchtrestaurant voor de Voedselbank van Elburg en Oldebroek. In de prachtig aangeklede Kloostertuin van Elburg kunnen mensen bij 'Hap Fontes' uitgebreid uit eten, waarbij alle winst naar de Voedselbank toegaat. De Voedselbank Elburg en Oldebroek ondersteunt tientallen gezinnen in de omgeving met een wekelijks voedselpakket. Alles wat wordt uitgedeeld is gegeven door kerken, supermarkten en andere organisaties.

Toch maakt de voedselbank ook kosten, voor bijvoorbeeld huur, koelcellen en benzine. Daarbij wordt jaarlijks zo’n 45.000 euro aan onkosten gemaakt. Financiële steun is dan ook hard nodig. De initiatiefnemers van Hap Fontes hopen op veel belangstelling.

 

Hap Fontes heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mensen die graag uit eten willen voor het goede doel, moeten er daarom snel bij zijn. Meer informatie over menu's en reserveren is te vinden op www.hapfontes.nl

 

Zie ook https://www.bottercourant.nl/nieuws/kerkelijk/13303-openluchtrestaurant-voor-de-voedselbank-van-elburg-en-oldebroek