Museum Elburg als trouwlocatie


De 15e eeuwse kapel van het oude Agnietenklooster is een unieke locatie voor uw ceremonie. Met de glas-in-lood raam als decoratie en de unieke dubbelkapel is deze sfeer volmaakt voor uw huwelijk. 

De locatie is te bezichtigen iedere 1e zaterdag van de maand.  U kunt zich vrijblijvend melden bij de balie van Museum/VVV Elburg aan de Jufferenstraat 8 in Elburg.  Er zijn opties bespreekbaar voor het uitbreiden naar een receptie in ons museumcafé.

De kosten voor het huren van de kapel voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk zijn 375 euro (zaterdags 450 euro). Dit is exclusief de kosten die de gemeente in rekening brengt.  Voor een reservering bij ons mailt u naar info@museumelburg.nl.

Vergeet niet om de aanvraag voor uw huwelijk of partnerschapsregistratie door te geven aan de gemeente Elburg zodat u verzekerd bent van een trouwambtenaar.  Op www.elburg.nl vindt u meer informatie.

Bruidsfotografie


Regelmatig wil een bruidspaar de momenten op hun mooiste dag in hun leven laten vastleggen.  Wij bieden hierin een prachtige binnenlocatie voor bruidsfotografie.  Diverse ruimtes van Museum Elburg zijn hiervoor geschikt.  Foto's van onze ruimtes kunt u hier zien. 

Bruidsfotografie voor 45 minuten kost 50 euro. Voor 90 minuten zal dit 100 euro zijn.  Bij last-minute boekingen op de dag zelf zijn de kosten 75 euro.  Fotografie voor meerdere personen is de vraagprijs in overleg.

Contact hierover kan via info@museumelburg.nl.

Refter - Oude Raadzaal


Uiteraard is de Oude Raadzaal/Trouwzaal, onze Refter (voormalige eetzaal van de nonnen), ook nog trouwlocatie.  Deze ruimte valt onder het beheer van de gemeente Elburg en kunt u boeken via hier.