· 

Fotoclub Elburg in museumcafé en Refter van Museum Elburg - 10 05 2018 | 19 05 2018

 

Omdat er dit jaar geen Vestingval plaatsvindt tussen Hemelvaart en Pinksteren wordt dit gat toch opgevuld met een expositie.Fotoclub Elburg (FCE) en Fotoclub Haselünne vullen een aantal locaties van Museum Elburg met hun fotowerk.

 

Voor de fotoclubs een uitgelezen kans om hun mooiste foto’s te laten zien. Fotoclub Elburg bestaat vanaf 2013 uit 30 enthousiaste fotografenzowel professionele als amateur. Het doel van de club is de aanwezige kennis met elkaar te delen en zo het niveau te verhogen en mede daardoor veel plezier te beleven aan het fotograferen. Er is gekozen voor een vrij thema zodat er voor ieder wat wils te zien zal zijn. Wellicht opent deze expositie deuren voor de toekomst waar meer toegespitst kan worden op een specifieker thema. 20 fotografen exposeren met een foto uit hun repertoire met in totaal 28 foto’s van diverse onderwerpen. Met trots laten zij hier hun beste foto zien en hopen dat de bezoekers genieten van deze prachtige opnames. Voor meer informatie over Fotoclub Elburg kunt u kijken op www.fotoclubelburg.nl

 

Fotoclub Haselünne, partnerstad van Elburg, bestaat al vanaf 2010 en houdt nauw contact met Fotoclub Elburg. Haselünne is net zoals Elburg een Hanzestad en heeft veel Middeleeuwse sporen nagelaten. Dat zie je ook terug in de foto’s die geëxposeerd worden in de Vischpoort van Museum Elburg. Daarnaast zijn er ook vele landschappen en natuurschatten te zien. De tien dagen dat deze expositie te zien is is de Vischpoort gratis geopend mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers van het museum.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0