Zuiderzeewerken - Elburg

09 07 2016 | 10 09 2016

Een cross-over tentoonstelling met tekeningen, schilderijen, beelden en liedjes van Pieter Hogenbirk, Peter Kos en Ernst van der Sloot.

Onderdeel van de tentoonstelling ''Zuiderzeewerken - Elburg'' is een middag met gedichten en muziek onder de naam ''Stroom van woorden'' op zaterdag 20 augustus 2016. 

 

Deze middag zullen de Dijkdichters uit Lelystad en Ernst van der Sloot u deelgenoot maken van bestaande én nieuwe gedichten en liedjes.  De inspiratie hiervoor komt mede van de werken die te zien en te horen zijn op de tentoonstelling, die u deze middag ook kunt bekijken en beluisteren. De makers van deze tentoonstelling zijn deze middag ook aanwezig en aanspreekbaar.  Stadsdichter Ewoud Gosker zal deze middag de inleidingen verzorgen. Bij mooi weer zal deze middag buiten, in de kloostertuin van het museum, worden gehouden. Er zijn voor deze middag slechts 70 plaatsen beschikbaar,  dus graag tijdig reserveren. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0