· 

Beelden in de Kloostertuin - 22 06 2020 | 24 10 2020

In de Kloostertuin van Museum Elburg is tot zaterdag 24 oktober werk te zien van vier beeldend kunstenaars uit de omgeving. De beelden van Willem Bultman, Didy Kanis, Walda Mees en Camille van Os hebben allen een sterke eigen stem. De meeste werken zijn uitgevoerd in brons maar er zijn ook beelden van keramiek bij. Samen met de beplanting van de Kloostertuin roepen de beelden een hele serene sfeer op. Stap even uit de drukte van de stad en kom binnen in deze oase van rust en schoonheid. Alle beelden zijn tijdens de looptijd van de expositie te koop via Museum Elburg.

 

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur

 

 

 

 

 

Foto's door Studio Lusin:

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bart van Schie (woensdag, 15 juli 2020 07:40)

    Prachtige beelden van lokale kunstenaars