Huur mogelijkheden Museumzalen


Er zijn diverse mogelijkheden rondom de huur van zalen in Museum Elburg. De middeleeuwse uitstraling van het gebouw zorgen voor een bijzondere sfeer en beleving tijdens uw bezoek.

 

Onze zalen zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Zo is de kapel af te huren voor een unieke ceremonie of officiële gelegenheden en concerten. De Elburgzaal is erg geschikt voor kleine gezelschappen bij vergaderingen of brainstormdagen. Het museumcafé is een sfeervolle kelder voor feesten en partijen aangrenzend aan de verstilde Kloostertuin. De ruimtes zijn per uur, dagdeel of avond te huur. Catering van koffie/thee en fris met wat lekkers behoren ook tot de mogelijkheden. Voor prijzen en verdere informatie verwijzen wij u door naar info@museumelburg.nl of 0525 68 13 41.

 

Hieronder alle ruimtes ter verhuur en de capaciteit.

 

* Kapel (beneden- en bovenkapel)

capaciteit: 80 personen 

Niet te huur voor een uur, dagdelen en avonden wel mogelijk. Ook is de kapel te huur in combinatie met het museumcafé.

 

* Refter (huidige trouwzaal Gemeente Elburg)

capaciteit: 80 personen

Deze ruimte is te gebruiken in combinatie met het museumcafé. Er is een vaste beamer aanwezig en audioapparatuur.

 

* Museumcafé (aangrenzend aan Kloostertuin incl. gebruiksvriendelijke keuken met toebehoren)

capaciteit: 50 personen

Deze ruimte is te huur inclusief gastvrouwen en catering. U kunt er ook voor kiezen om geheel zelfvoorzienend te werk te gaan. De keuken bevat een oven, magnetron, (snel)vaatwassers, gasfornuis, snelfilter koffieapparaten, bestek, glaswerk en servies, meerdere koelingen.

 

* Elburgzaal (voormalige burgemeesterkamer)

capaciteit: 10 personen

Uit te breiden met flip-over en kleine catering.

 

* Educatiezolder 

capaciteit: 35 personen

Praktische ruimte voor workshops, cursussen of vergaderingen. Avondverhuur is voor deze plek niet mogelijk. Vaste beamer en flip-over aanwezig.

 

Bij iedere boeking is de huur van buffet- en statafels ook mogelijk.

 

De Kloostertuin is in principe niet af te huren maar openbaar toegankelijk binnen openingstijden van het museum. Bij volledige afsluiting van de tuin voor privégelegenheden vragen wij hiervoor wel een bijdrage.