GEANNULEERD Pietendag in het Pietenhuis 27 november

Helaas hebben we als Museum Elburg/Pietenhuis moeten besluiten de Pietendag van zaterdag 27 november NIET door te laten gaan. De oplopende coronacijfers en de komende persconferentie zullen nog meer restricties teweegbrengen en dit kunnen en mogen wij niet negeren. De kans op besmetting is groot en daaraan bijdragen met dit evenement willen we zeker niet. Vandaar weloverwogen annuleren we helaas de 65 aanmeldingen die we voor dit kinderfeest hebben gehad!

We hopen volgend jaar dat alles er anders uit zal zien en alle pieten alsnog alle kinderen mogen verwelkomen in het grote Pietenhuis in 2022!

Bedankt voor jullie interesse en kijk vooral even op www.sintinelburg.nl om toch een beetje in de stemming te komen met een leuke kleurplaat voor het kind.

Benieuwd hoeveel pieten er in het Pietenhuis wonen? Zaterdag 27 november zijn er veel activiteiten te doen in het Pietenhuis van Elburg oftewel Museum Elburg. Bak pepernoten en speel het levende Pietenganzenbord.

Op deze Pietendag zijn er kinderactiviteiten van 13.00 - 16.00 uur in het Pietenhuis. Speel het levend ganzenbord door het museum en bak je eigen pepernoten. Tijdens het spelen worden er allerlei opdrachten gedaan die betrekking hebben op Sinterklaas en zijn pieten. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Zet uw kind voor een uurtje af en doe zelf nog even een boodschap in de vesting (tot 5 jaar begeleiding gewenst van maximaal 1 begeleider op vertoon van CTB QR-code).

Onder begeleiding van een piet lopen de kinderen in groepjes van zes kinderen door het Pietenhuis. Ieder kwartier vertrekt er een groepje.

Kun jij sjoelen, pepernoten bakken, chocoladeletters husselen, pepernoten tellen, pakjes gooien, Ozosnel's staart prikken en goed verschillen zoeken? Dan ben jij de piet die we zoeken! 27 november tussen 13.00 en 16.00 uur is het Pietenhuis geopend. Gezinnen kunnen zich melden bij de glazen deur aan de Jufferenstraat waar Museum/VVV Elburg is gevestigd. De kosten bedragen 4 euro per kind.

Geef uw kind(eren) (naam + leeftijd + met of zonder begeleiding) op via info@museumelburg.nl en vermeld de aanvangstijd waarop u aanwezig kunt zijn. Dit kan ieder kwartier. Vb: 13.00 uur of 13.15 uur of 13.30 uur etc. De laatste tijd waarop er gestart kan worden is 16.00 uur.

Begeleiders dienen hun coronatoegangsbewijs via hun QR-code te kunnen tonen.

Zara van den Heuvel (zondag, 14 november 2021 10:59)

Wij willen graag met tt.8 kindjes komen en 2 begeleiders.

Kunnen deze kindjes in 1 groep van 8 geplaatst worden?

De andere namen zijn.
    Myra,
    Nikki Hendriks
    Evi lynn Veldkamp
    Britt junte
    Elin de Haan
    Lisa Plender
    Liss vierhout

Museum Elburg (zondag, 14 november 2021 12:09)

Dag Zara,

Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@museumelburg.nl?

Hartelijk bedankt,
    Team Museum / VVV Elburg

Museum Elburg (dinsdag, 16 november 2021 12:07)

Beste Zara,

Wij hebben helaas geen emailadres van u om hierop te reageren.
    De tijdstippen die nog open staan zijn allemaal na 14.45 uur. We zetten de 8 kinderen om 14.45 uur op de lijst van de Pietendag.
    Mocht dit tijdstip niet uitkomen dan horen wij dat graag via info@museumelburg.nl

Een pepernotengroet van Team Pietenhuis Elburg