Iers in de Kloostertuin: Gezellige Ierse middag met muziek, hapjes en drankjes.

Eens in de maand wordt het klooster omgetoverd tot een podium voor uitvoerende kunst.
Eens in de maand wordt het klooster omgetoverd tot een podium voor uitvoerende kunst.

Op zaterdag 6 juli start het Klankenklooster met een Iers muziekspektakel in de Kloostertuin met optredens van The Old Dutch Boys en Volluk.

 

Eens in de maand wordt op een zaterdag het voormalige Agnietenklooster omgetoverd tot een podium voor uitvoerende kunst. In een van de prachtige ruimtes treden artiesten op zoals Spearman & Booy, The Rusty Plow Pickers en vele anderen. Zaterdag 6 juli beginnen we met Ierse muziek in de Kloostertuin van The Old Dutch Boys uit Elburg en Volluk uit Putten.

 

De twee muziekgroepen brengen met bekende Ierse liederen, traditionele Ierse Jigs, Reels en Polka’s de echte pubsfeer tot leven.

 

Tijdens en tussen de optredens kunt u kennismaken met typische Ierse zoete en hartige hapjes, Ierse dranken en voor de liefhebbers geeft Bert Vos van Vosvinos uitleg over de Ierse whiskey’s.

 

Iedereen die van deze Ierse middag in de Kloostertuin wil genieten is van harte welkom.

 

De Ierse middag begint om 15.00 uur en duurt tot 19.30 uur. De liveoptredens vinden plaats in de Kloostertuin, ingang aan de Zuiderwalstraat. De toegangsprijs is 5 euro. Kaarten kunt u vooraf kopen bij Museum Elburg (Jufferenstraat 8) en Vosvinos (Beekstraat 4) of op 6 juli bij de ingang van de Kloostertuin.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0